donderdag 10 maart 2011

Mail & Win: Gratis boek voor managers die echt aan de slag willen met m/v diversiteit

Dinsdag was het internationale vrouwendag, een dag vol evenementen, speeches en nieuw gelanceerde boeken. Er was een hausse aan terechte aandacht voor de positie van vrouwen wereldwijd (de absolute topper vond ik dit filmpje met James Bond-acteurs Craig en Dench).

In Nederland spitste de discussie zich vooral toe op de geringe economische zelfstandigheid van de Nederlandse vrouwen, en op de haperende doorstroom van vrouwen in organisaties. Ligt het aan de vrouwen? Ligt het aan de bedrijven? Komt het vanzelf wel goed, of moeten we quota invoeren?

Esther Mollema (directeur trainingsbureau Direction) gaat ervan uit dat niets moet, maar dat bedrijven flinke voordelen en betere bedrijfsresultaten kunnen behalen met gericht diversiteitsbeleid.
Diverse teams presteren onomstotelijk beter; en je krijgt betere kandidaten als je de hele pool van talent benut. In haar boek ‘50% meer talent: zo scoor je met vrouwen’ laat ze zien hoe managers, vandaag nog, met concrete stappen kunnen werken naar echt diverse teams. Ook voor de vrouwen zelf heeft ze nuttige tips.

Onder managers die echt aan de slag willen met diversiteit, verloten we deze week vijf exemplaren van dit fullcolour, luchtig geschreven boek.
Wil je het winnen?
Stuur voor 16 maart 2011 een mailtje met naam en adres naar info@uitgeverijreunion.nl; onder de inzenders verloten we vijf exemplaren.

Geen opmerkingen: