maandag 20 december 2010

Mail & win: "Een nieuwe carrière na je 35e"

Update 23 december 2010: de drie winnaars zijn geloot; zij ontvangen binnenkort het boek. Bedankt voor alle leuke reacties!

Drie jaar geleden, op 19 december 2007, verscheen Een nieuwe carrière na je 35e. Met dit boek begon ik aan een nieuwe loopbaan met een eigen boek en mijn eigen uitgeverij.

Voor het boek interviewde ik vijf deskundigen over loopbaan, geld en pensioenen, en zeventien vrouwen die elk op hun eigen manier keuzes hadden gemaakt in een periode waarin ze een nieuwe loopbaan overwogen. Sommigen gooiden het roer radicaal om, anderen wisten met heel kleine veranderingen hun wensen te vervullen. Deze zeventien vrouwen ben ik altijd dankbaar geweest dat ze hun verhaal wilden delen; ik heb van elk van hen geleerd in een periode waarin ik vol van dromen en twijfels was. En datzelfde heb ik inmiddels gehoord van veel lezeressen (behalve een verdwaalde recensent heeft het boek geloof ik nul mannelijke lezers gehad, maar daarvoor is het dan ook een niche-boek).

Réunion geeft inmiddels vijf titels uit; de volgende twee verschijnen in maart en april; en er zijn nog een paar heel mooie plannen in de maak. Daarnaast heb ik met regelmaat en met plezier schrijfopdrachten. En ondanks dat de stress soms behoorlijk hoog oploopt (ik blijf een piekeraar), heb ik geen seconde gehad van mijn keuze.

Om het mijlpaaltje van deze drie jaar een beetje te vieren en om het estafettestokje dat deze zeventien vrouwen aan mij gaven, aan nog meer anderen door te geven, geven we deze week drie exemplaren van het boek weg.

Ben jij bezig met dromen, plannen of voornemens voor een carrièreswitch en wil je kans maken op een boek? Stuur dan een mailtje met je naam en adres naar info@uitgeverijreunion.nl o.v.v. "mail & win-actie". Onder de inzenders verloten we drie boeken. (De actie loopt van 20 t/m 22 december 2010.)

Geen opmerkingen: