dinsdag 3 februari 2009

Boekentip: Life's too f***ing short

Ik heb me bijzonder goed geamuseerd met Jane Street-Porters 'survivalgids voor de 21ste eeuw', Life's too f***ing short.

De Britse Street-Porter, ruim dertig jaar werkzaam als journaliste en tv- en radiomaakster, veegt in dit boek de vloer aan met... nou, zo ongeveer alles. Van de schoonheidsindustrie en de omgang met vervelende mensen tot jouw pogingen om in maatje 34 te passen of als een tv-kok te willen koken, JSP heeft een ongezouten mening over alles, en ze deelt hem vrijelijk met ons.

Maak je eigen regels, stel jezelf voorop en zet je leven naar jóuw hand, zegt JSP, dan bereik je het meest, en voel je je een stuk gelukkiger en gezonder.

"Geloof me, je kunt de hele dag achter de computer doorbrengen om vrienden te maken, biologische producten te bestellen of designerkleding te bekijken. Je kunt een halve dag per week én een hoop geld) besteden aan de laatste schoonheidsbehandeling om het onvermijdelijke verouderingsproces af te wenden. Je kunt het hele land afrijden op zoek naar organische, met de hand geteelde ingrediënten om het volmaakte dineetje op tafel te zetten.
MAAR JE KUNT OOK GEWOON LÉVEN."


Voor wie meer wil weten, de link naar Bol:
Life's too f***ing short
Life's too f***ing short
Street - Porter, J.

Geen opmerkingen: